Teambuilding

Știm despre viziunea companiei dumneavoastră de a construi o echipă puternică și de a crea o cultură de excelență. Întrucât noi suntem pasionați de acest sport electronic și cunoaștem beneficiile lui, vă propunem organizarea unei competiții de eSport, în cadrul unui eveniment de tip team building, între angajații companiei dumneavoastră.

Ne ocupăm de toate aspectele organizării evenimentului de la început până la sfârșit, asigurându-ne că totul decurge fără probleme și că toți participanții se bucură de o experiență plăcută.

  1. Planificare și desfășurare a evenimentului.
  2. Compunerea emailului pe care dumneavoastra il trimiteti personalului in urma caruia se va afla numarul participanților.
  3. Punem la dispoziție echipamente de gaming de ultimă generație și o configurare adecvată, asigurând o experiență de joc fluidă. De la PC-uri performante până la stații de joc confortabile, suntem pregătiți să vă oferim tot ce aveți nevoie.
  4. Diplome personalizate oferite câștigătorilor folosind culorile reprezentative ale companiei.

Prin adoptarea competițiilor de eSports ca activități de team building, puteți debloca potențialul imens pentru îmbunătățirea colaborării, comunicării și relațiilor dintre angajați. Este o modalitate dinamică și captivantă de a stimula sentimentul de comunitate și de a elibera spiritul competitiv, în timp ce distracția e la maxim.

Jocurile propuse sunt: Counter-Strike 2v2 și FIFA23  2v2, cunoscute pentru entuziasmul pe care îl stârnesc și pentru capacitatea lor de a promova lucrul în echipă. Desigur, poate fi oricare alt joc.

Pe lângă competițiile eSport, avem capacitatea de a organiza activități de

  1. comunicare
  2. lucru în echipă
  3. creativitate
  4. gândire critică
  5. rezolvarea problemelor s.a.m.d.

În funcție de scopul evenimentului, pregătim un plan de activități pe care îl prezentăm, după care îl discutăm împreună.

Vă punem la dispoziție 500m patrați utili, compartimentati în 2 etaje și o terasă cu o capacitate de 150 de persoane.

Unul dintre cele mai mari avantaje e faptul că locația este în cendrul orașului, Str. Tudor Vladimirescu nr 75! Astfel, firma dumneavoastră nu are costuri cu transportul sau cazarea participanților.

Amintirile de lungă durată se creează pe baza emoțiilor. Cu cât o emoție e mai puternică, cu atât amintirea va rămâne stocată mai mult. Haideți să creem împreună amintiri memorabile la un preț corect!

Contactați-ne cu drag pentru mai multe detalii la numărul 0724 109 780!

Celestica

Plexus